Business Danmark

Business Danmark A-kasse og fagforening er for ALLE, men med særlig fokus på salg og/eller marketing. A-kassen/fagforeningen har siden 1963 været sikkerhedsnet for B2B-sælgere i Danmark. I 2011 blev a-kassen tværfaglig og optager nu alle, som interesserer sig for salg og marketing. Som medlem af Business Danmarks A-kasse og fagforening er du i gode hænder. Bliver du ledig, kan du trække på hjælp fra specialister, der kender alt til vilkårene inden for salg og marketing, fx når det gælder lønmodtagere, som har fået både fast løn og provision.

Langt det meste af kontakten mellem a-kassen og medlemmerne sker på mail, og det er med til at gøre sagsbehandlingen hurtig og effektiv. Medlemsundersøgelser viser, at 90 pct. af a-kassen og fagforeningens medlemmer er tilfredse eller meget tilfredse med Business Danmarks A-kasse og fagforening.

Ledige medlemmer indbydes til målrettede seks-ugers salgskurser, fx i B2B-salg og Salgsledelse. Efter et års ledighed tilbydes alle et sparringsforløb med professionelle erhvervscoaches som en håndsrækning til at finde et nyt job. Ledige inviteres løbende til workshops, fx om ”Personlig branding og netværksstrategi”. I de lovpligtige cv-møder og rådighedssamtaler, som gennemføres individuelt og med god tid, er jobsøgning og faglig udvikling i fokus.

Som medlem af Business Danmarks fagforening kan du tegne en lønforsikring, der sikrer dig op til 80 pct. af din løn, efter du har betalt til forsikringen i kun et halvt år.

Hos Trustpilot ligger pBusiness Danmark på å 5 stjerner og har en tilfredshedsscore på 9,2.